Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 15-02-2014 13:02:46
Geldzaken & Recht

Hoe laat mogen werklui beginnen

Je hebt 't over een weekje overlast... ja en?
hoe laat denk je dat die mensen die aan het werk zijn zijn opgestaan en daarna nog naar hun werk op weg zijn?
ik ben - jawel al lang met pensioen - vaak rond 06u30 wakker en kijk dan even naar het nieuws (rtl4/nederland 1). wat er rond die tijd meestal al niet aan file's staat... ik heb medelijden met die mensen die zo vroeg moeten opstaan, dan een tijd volkomen nutteloos in de auto zitten om op hun werk te komen en dat 's avonds weer om naar huis te gaan. dan heb je echt geen leuk sociaal en gezinsleven meer. misschien beginnen de baggeraars zo vroeg om nog voor de file uit bijtijds thuis te kunnen komen; douchen, samen met hun gezin eten, de kinderen naar bed brengen en dan toch zelf bijtijds naar bed.
nou niet aankomen met "daar hebben ze zelf voor gekozen..."
overigens heb ik zelf ook 4 uur per dag gereisd en daarnaast 8 uur gewerkt, dus ik weet wat het is; ik nam de tein en kon tenminste nog lezen/studeren.