Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 24-02-2014 18:32:58
Geldzaken & Recht

Colporteurs negatief afgeschilderd

@gewoon_chille
men krijgt niet eens 20 seconden de tijd!!!!!!!!!!!!!! om zo,n iemand te zeggen dat je geen intresse hebt!!!!
ze ratelen aan 1 stuk door,ze zetten nog net geen voet tussen de deur.
en wat kassa heeft laten zien is een natuurgetrouwe weergave van hoe jullie soort,mensen van alles aan proberen te smeren.
ik woon in een flat met een gesloten hoofd-ingang,jullie soort staat net zoals de johova,s gewoon te wachten tot er iemand met een magneet-sleutel de deur opent en er dan gelijk achteraan te lopen,of jullie soort drukt gewoon een willekeurig nummer in met een smoes zoadat iemand de hoof-ingang opent.
en binnen zijn jullie!!!!!!!!!!! om zo (in mijn geval) bij alle 144 woningen aan te kunnen bellen en jullie verkooppraatjes er op los te laten.
en als je (ik)niet open doe!!!! word er gewoon brutaal op de ramen geklopt.
want als je thuis bent moet en zal je opendoen,nou vriend...dan komen ze hier van een koude kermis thuis kan ik je melden,heb al een paar keer de politie gebeld (die kunnen weliswaar niks doen) maar jullie soort druipt wel af,en das nou precies de bedoeling.