Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 05-03-2014 09:00:14
Geldzaken & Recht

Niets bestelt maar moet wel betalen

Dag geertje03,

een 'aangetekende email'....??

alektum is zeer berucht om haar agressieve methode van benaderen.
en of die incasso klopt of niet, daar hebben zij geen boodschap aan.
er moet betaald worden, terecht of niet.

echter de basis voor die incasso klopt (naar uw zeggen) niet. in dat geval heeft u ook niets te vrezen en moet u alektum nogmaals duidelijk aangeven, dat zij verkeerd zitten. uiteraard zullen dat de meesten wel zeggen, maar gezien uw verhaal, zal dat dus wel kloppen.

laat u ook verder niet bang maken, want als u die 'terriër' van alektum aan uw broekspijp heb hangen, zult u, als zij uw adres hebben, nog vele dreig- en blufbrieven ontvangen. trap daar absoluut niet in.

mogelijk dat u zelfs telefonisch geterroriseerd wordt, als zij uw nummer hebben. hopelijk heeft dat clubje zo weinig mogelijk gegevens van u.

zij zullen u verder ook benaderen in de hoop zoveel mogelijk gegevens van u te krijgen. wat zij nu hebben, is al teveel. hopelijk hebben zij alleen uw emailadres. als dat zo is, absoluut niet meer reageren.

ook nooit een ondertekende brief sturen, want u weet niet wat zij allemaal met uw handtekening gaan doen.

ook courlux is, héél erg netjes gezegd, geen 'fris' bedrijfje. daar kun je beter ook niet mee te doen hebben. gaat u maar eens googelen met de namen 'alektum' en 'courlux'.

succes en veel sterkte verder,
gr. hutch