Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

peter345
peter345 - 14-03-2014 14:30:39
Huishouden & Energie

Kringloopwinkel bezorgkosten veel te hoog?

Het woord kringloopwinkel, houdt in dat er tweedehands producten wordt verkocht. de waarde van tweedehands producten liggen ver onder de waarden van nieuwe producten.

de beweringen: de bezorgkosten bij nieuwe producten van reguliere winkels/ bedrijven zijn zo laag omdat ze al bij de nieuw-prijs zijn verrekend, vind ik niet helemaal kloppen.

ik concludeer hieruit dat tweedehands producten dus eigenlijk verkocht mag worden als de nieuw-waarde van nieuwe producten?
dus nogal een erg vreemde en domme stelling.
ik vind het incorrect, dat de kringloopwinkel de arm, wel de spullen gratis kan ophalen, en vervolgens te verkopen voor hoge bedragen. heb jij ooit wel eens een tweedehands 3-zits bank gekocht voor de prijs van € 295,- en dan laten bezorgen vanaf € 40,-

daarom, kijk eerst na wat de prijzen zijn van tweedehands-producten, de bezorgkosten, en maak duidelijke afspraken met de kringloop-winkel. want voor die prijzen verwacht ik dan ook geen enkel krasje op door mij aangeschafte spullen.