Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-03-2014 16:05:48
Geldzaken & Recht

Contributieverhoging vereniging

[quote=vertel schreef op woensdag 26 mrt 2014, 20:36] in de statuten staat:
het bestuur zich het recht voorbehoudt tot jaarlijks verhogen van de contributie, indien dit noodzakelijk is in verband met kostenstijgingen.

de "spelregels" van de vereniging geven aan dat het mag !! toen u lid werd heeft u ook de "spelregels" geaccepteerd, of misschien bent u wel mede opsteller van deze statuten.
als het bestuur kan aantonen dat de contributie verhoging noodzakelijk is om alle financiƫle verplichtingen van de vereniging te kunnen voldoen, is daarmee het probleem opgelost .
zijn de statuten echter nieuw of gewijzigd zonder dat de leden inspraak hebben gehad dan is een verhoging, zonder toestemming van de leden, niet mogelijk en moet het e.e.a. in een ledenvergadering worden besproken.