Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
techneut_1 - 29-09-2005 21:25:34
Voeding & Gezondheid

Oppasouders


er bestaat een bedrijf genaamd "oppasouders". dit bedrijf zegt oppas zoekenden en mensen die willen oppassen op andermans kinderen bij elkaar te brengen. een soort blind date en dan voor oppassers dus. tot voor kort was ik totaal niet bekend met dit "bedrijf"


totdat ik enige tijd geleden op mijn bankrekening keek en tot mijn grote verbazing zag dat dit "bedrijf" volledig illegaal geld van mijn bankrekening had afgeschreven. ik heb direct mijn bank gebeld en die hebben het geld teruggestort. daarna ben ik op zoek gegaan naar diegene die illegaal geld van mijn rekening afschreef. dat bleek dus het bedrijf te zijn schuilgaat achter de naam "oppasouders". ze bleken daar niet erg onder de indruk te zijn van het feit dat ik heel kwaad was, men deed er nogal luchtig over dat ze volledig illegaal geld van mijn rekening af hadden geschreven. ik heb de daarna maar "het voordeel van de twijfel" gegeven en er verder geen werk van gemaakt omdat ik er vanuit ging dat het een "foutje" was. niet dus! wat schets mijn verbazing als deze zelfde "oppasouders" voor de tweede maal illegaal en onterecht wéér geld van mijn rekening afschrijven. voor alle duidelijkheid; dit "bedrijf" was niet bij ons bekend, we hebben ook nooit aan wie dan ook een machtiging verstrekt, "oppasouders" deed dit volledig illegaal en uit eigen beweging. eén keer kán een foutje zijn, twee keer is óf een grote blunder óf het riekt naar oplichting? feit is wel dat "oppasouders" ook deze keer totaal niet bereid was om enige medewerking te verlenen. men is niet bereid om ons de gegevens te overleggen op basis waarvan zij onterecht geld van onze rekening hebben afgeschreven. wij hebben nooit een product van hun afgenomen, maar men schreef wél geld van onze rekening af. wij willen graag weten of er meer mensen zijn die dit soort slechte ervaringen hebben met "oppasouders". tevens willen wij potentiële klanten van dit "bedrijf" waarschuwen voorzichtig te zijn, bij ons is er tenslotte al twee keer een flink bedrag van onze rekening afgeschreven.