Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vlinder279
vlinder279 - 16-04-2006 02:49:39
Elektronica & TV

wat te doen aan slecht tv signaal???

sinds enige tijd heb ik een geweldige lcd tv maar meerdendeel van de tijd kan ik wel janken hoe slecht de ontvangen beelden zijn.


heb ik zo'n superdeluxe tv, betaal een smak geld aan upc en heb tot nu toe meer ergenis dan plezier van mijn aanschaf waar ik toch lange tijd voor heb moeten sparen.  in mijn woonplaats hebben we kabel van upc, maar ondanks de geplaatste antenneversterker heb ik vaker beelden met vegen/strepen en/of sneeuw, dan het gehoopte glasheldere beeld van lcd televisie.


wie weet een oplossing???, want triple play staat nog te slecht bekend (met name wat ik steeds hoor over de internetverbinding), maar dat k...upc vervloek ik vanlieverlee ook echt!!!!


is er iemand die mij kan vertellenwat mijn mogelijkheden zijn?????