Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niels34 - 14-10-2004 08:59:14
Huishouden & Energie

combi nefit 3030v maakt raar geluid en moet vaak bijvullen

ik  moet regelmatig bijvullen +/- 1x per 2 a 3maanden. ik kan nergens een lek ontdekken en het expansievat "klinkt"oke. daarnaast heb ik sinds kort een probleem erbij nl :


bij warmte vraag van cv maakt ie het geluid alszijnde een happerend relais ( misschien gasklep?)  best wel redelijk luid tikkend geluid dus.


ook moet ik zeggen dat ik al geruime tijd de zwarte pijp ( lucht toevoer) eraf gehaald heb daar er met die pijp erop problemen krijg dat ie in storing valt  code "7" ( gas toevoer cq afvoer).


het beestje  nefit combi 3030v is uit 1996 . mijn vriendin ziet de koude bui al hangen en wil een nieuwe ketel leasen ( ik dus niet :-) )


wie heeft er oplossingen hiervoor en met name waaraan het kan liggen en weat eventueel de te verwachten kosten hiervan ?


aan de hand daarvan kan ik makkelijker  beslissen om de boel te laten repareren of toch maar te gaan leasen ( vriendin is dan blij :-)  )


alvast bedankt voor de moeite om dit te lezen  ( reactie is nog beter uiteraard ;-)


niels