Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vin100
vin100 - 07-12-2007 23:02:53
Voeding & Gezondheid

Heeft er iemand ervaring met Dutch Spirit?

In het blad 'happinez' heb ik gelezen over dutch spirit - een alternatieve tabak zonder schadelijke stoffen die daarom ook gebruikt kan worden om 'af te kikken' van het roken.
ik heb eens gekeken op de site van de makers: http://www.dutchspirit.info/index.html
en het komt me op zijn zachtst gezegd dubieus over.. zeker als je dan ziet dat veel van de verkoopadressen juist koffieshops zijn?! ik dacht altijd 'alles wat je verbrand en inhaleert is onherroepelijk erg slecht voor je' dus ook het roken van 'thee'. maar waarom is het dan niet verboden? je kunt consumenten toch niet voorspiegelen dat het roken van kruidentabak niet slecht voor je is - terwijl het wel slecht is??? of is dit verhaal gewoon waar en dit een fantastisch product? ik kom er niet uit...
.. dus wellicht (?) ga ik het maar eens proberen, als het echt troep is zou het immers verboden moeten zijn toch?

iemand ervaring met dit spul? graag jullie verhalen en reacties!