Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djintara
djintara - 01-07-2008 19:07:15
Huishouden & Energie

verduisteringsgordijn zolderraam

hoi allemaal,


hoop dat één iemand ons kan helpen.


op onze zolder hebben we een dakraam. niet velux. het raam is ongeveer 35 jaar oud en nog prima in goede conditie, wij hebben 2x bij een bedrijf er een rolgordijn voor laten maken, wij betaalde er toen ongeveer 110 gulden voor. (de witte molen in zoetermeer).


nu was de 2e ook versleten. wij terug naar het bedrijf, .... bestaat het niet meer. en  het huidige bedrijf kan deze maat niet laten maken/leveren


verder op  zoek dus naar een gordijn voor een zolderraam. nou, we kwamen bekaaid thuis. het is wel te maken (maat is 94,5 bij 94,5) maar  dit gaat ons 253 euro kosten.


weet iemand misschien waar je verduisteringsgordijnen voor een kantel zolderraam kunt kopen met afwijkende maten? rn voor een beetje een normaal bedrag?


alvast dank iedereen!


 


marja hoogland