Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sarlin - 16-07-2008 23:05:16
Geldzaken & Recht

OP ZOEK NAAR GELIJKE SITUATIES IVM SCHUMAN INCASSO, DIREKTBANK, AEGON paspoort FRAUDE!!

goh waar moet ik eigenlijk beginnen.


in 2002 is er op mijn naam een krediet van 15.000 euro afgesloten bij de direktbank (onder afab geldservice).hiervoor is gebruik gemaakt van een paspoort.zomaar ineens ontving ik van schuman incasso brieven, nu in 2008 dreigen ze met beslaglegging, en is er een brief naar mijn werkgever gestuurd, zonder dat ik gedagvaardigt ben, of op de hoogte gesteld.maar het gaat hier om fraude.


de gemeente heeft mij laten weten dat mijn paspoort (deze was ik kwijt) is ingenomen, 6 weken voordat het krediet is afgesloten.daarnaast staat er op mijn naam een postbank rekening, waar ik niets van weet.toen ik bij het incasso bureau schuan kopieen van de bewijsstukken opvroeg, kreeg ik een loonstrookje van een bedrijfwaar ik nooit gewerkt heb.dit bedrijf heeft mij ook laten weten dat ik dit loonstrookje vervalst is.


en als klap op de vuurpijl sta ik op het afgesloten krediet , en op de postbank rekening en op t loonstrookje ingeschreven bij de gemeente arnhem.nu heb ik een gba afschrift, waaruit blijkt dat ik hier nooit heb ingeschreven gestaan.als ik kontakt heb met de postbank krijg ik te horen, dat alle bankafschriften (en waarschijnlijk pinpas) zijn verstuurd naar een heel ander adres, ook in arnhem.op t bank afschrift is te zien dat ik op de antillen ben geweest en daar geld heb opgenomen.ik ben hier alleen niet geweest, en dat kan ook niet zonder paspoort(aangezien deze al was ingenomen).ik heb het incasso bureau op de hoogte gesteld, en ik ben druk bezig met het bewijzen van mijn onschuld, maar schuman heeft in de periode van 2002 tot 2008 het verschuldigde bedrag verhoogt naar over de 25.000 euro.dat is dus een stijging van 10.000 euro binnen 6 jaar!!!


mocht iemand deze of een soortgelijke situatie kennen of hebben meegemaakt.ivm direktbank, aegon vliegwielcontract,schuman incasso, dan hoor ik t graag.het moct dan duidelijk zijn dat er iemand met mijn gegevens aan de haal is gegaan, en waarschijnlijk van t geld van een zonnige vakante heeft genoten, maar ik heb een sterk vermoeden dat er toch echt iets niet klopt bij de direktbank, schuman incasso en aegon.


wellicht weet iemand of er een link tussen deze 3 is???


alvast bedankt, sara