Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
simonbijl - 23-09-2008 12:17:46
Geldzaken & Recht

Visa Electron kaart in Nederland?

Hoi,

ryanair vraagt voor normale cc's 5 eur (=10 eur per retour), per persoon 'verwerkingskosten', puur voor het verwerken van een betaling.

ryanair moet overal de kosten inclusief alle toeslagen/belastingen noemen. er bestaat 1 kaart waar deze kosten niet worden geheven, zodat ryanair zogenaamd 'alle kosten inclusief' kan noemen en zo de aanbiedingsprijs lager kan maken dan de prijs die voor de meeste (bijna alle) mensen wordt geheven.

deze kaart is de visa electron kaart (nee, de normale visa kaarthouder betaalt gewoon 5 eur/persoon/enkele reis)-
ik vraag me af of het mogelijk is in nederland een visa electron kaart te bemachtigen. ik heb al gegoogled, en kwam alleen uit op entropay, een virtuele visa kaart, maar ik kan niet echt goed opmaken of dit echt om een visa electron kaart gaat.

iemand die hier meer over weet?