Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lindsay1983 - 16-04-2009 11:19:44
Huishouden & Energie

laminaat na 2 weken al flink beschadigd

28 november 2008 hebben wij bij de gamma een laminaat vloer gekocht, liftime 25 flooring systems van 29,95 per m² (in de aanbieding). wij hebben deze vloer destijds gekozen omdat er op de verpakking stond, krasvast, stootvast, geschikt voor vloerverwarming en 25 jaar garantie. dit sprak ons aan omdat wij een dochter hebben van 3 en ja je kent het af en toe wel die laat nog wel eens wat vallen en met het speelgoed over de grond.


1 week na het gekocht te hebben is mijn vriend het gaan leggen en 2 weken nadat het lag begonnen de eerste flinke krassen al te ontstaan ondanks dat we onder alle meubels viltjes hebben zitten!! bij de eettafel hebben we diepe krassen van het verschuiven van een stoel deze zijn 23cm lang en het zijn er ongeveer 6! we hebben bij de salontafel ook een dikke kras op een plek waar in ieder geval nooit wat verschoven wordt. verder hebben we op andere plekken ook nog flinke krassen zitten p plekken waar we lopen en zijn ook echt wit uitgeslagen zodat je ze ook nog eens lekker duidelijk ziet zitten!


5 februari is de expert eindelijk eens geweest en vondt het allemaal hele normale verschuivingskrassen, dat heb je nou eenmaal met laminaat werd gezegd! (boven heb ik een laminaat liggen van 5 euro per m² en geen kras te vinden)


na 6 weken niks gehoord te hebben contact opgenomen, schadebedrijf had rapport al opgestuurd kreeg een ander nummer dat ik moest bellen waar ze het heen hadden gestuurd en die zegt niks te hebben ontvangen, hoe bedoel je wordt van kastje naar de muur gestuurd!!! ze zouden het onderling gaan regelen met elkaar.


vandaag maar weer eens gebeld met de gamma en ze hadden een brief in mijn dossier zitten gedateerd van 26 feb. dat de klacht ongegrond was en dat je binnen 30 dagen bezwaar kon maken vanaf die datum 26 februari. alleen is deze brief dus altijd blijven hangen bij de gamma en nooit naar ons toe gestuurd!! dus ik kan al geen bezwaar meer maken en me vloer is in de tussentijd echt 2x zo erg geworden!! dochter heeft speelgoed uit handen laten vallen waardoor er een gaatje zit in me laminaat, weer diepe flinke krassen erbij.


ik durf geen meubel of stoel meer te verschuiven, ik mag niet eens leven in mijn woonkamer omdat mijn vloer dit niet aankan!! wat moet ik hier nou mee??