Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
cokharteveld - 06-01-2010 14:01:15
Huishouden & Energie

Extra garantie

De firma bcc adverteert en geeft ook een folder uit over hun " service plus pakket" waarmee je 4 of 6 jaar extra verzekert ben tegen ontstane problemen met bij hun aangekochte apparaten...... echter ze vermelden er niet bij dat de kleine huishoudelijke apparatuur hiervoor niet in aanmerking komt, omdat de levensduur hiervan slechts enkele jaren is ???????. zelfs voor een expresso apparaat van een kleine 1000,= euro is dit niet mogelijk ???. vreemde gang van zaken, leuke reklame, die de klant lokt, maar de klant uiteindelijk behoorlijk teleur stelt.
bcc zou deze uitsluiting(en) zeker moeten vermelden in hun folder en ook op hun site, of deze naar mijn mening onzinnige reden moeten laten vallen en deze "service plus" regeling voor al haar producten moeten laten gelden.
hopelijk wil bcc op dit artikel reageren.