Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ce
celtjuh - 05-04-2010 17:30:05
Huishouden & Energie

Wetgeving omtrent nieuwe keuken via woningbouw

Hallo iedereen,

mijn vriend woont sinds +/_ anderhalf jaar in een huurwoning in gouda. toen hij daar introk heeft de woonconsulent mondeling gezegd dat de keuken vervangen moest worden. naar aanleiding daarvan heeft hij de keukenvloer e.d. niet afgemaakt i.v.m. de eventuele nieuwe keuken. vervolgens hoorde hij er niks meer over. aangezien het allemaal te lang duurde is hij er zelf achteraan gegaan, alleen zeggen ze nu dat hij geen recht heeft op die keuken.
nu heb ik zelf al wat lopen googelen, maar word er niet veel wijzer van. dan lees je weer dat je na 10 jaar recht hebt op een keuken, dan weer na 15 jaar en zelfs na 20 jaar.
weet iemand de regelgeving rond dit gedoe? en wat hij moet doen om te krijgen waar hij recht op heeft. ik hoop dat iemand ons kan helpen. alvast bedankt.

groetjes marcella