Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ir
irenevdberg - 10-12-2010 11:40:45
Vrije tijd & Tuin

ECI abbonement VIP

Wat vinden jullie van de nieuwe regeling van de eci. ik ben al jaren lid en krijg daardoor soms hoge korting tussen aanhalingstekens. want soms denk je dat je het hebt en is het niet zo.
maar goed dat daar buiten gelaten. sinds jaar en dag is het bij de eci zo dat je vier boeken cd, of dvd moeten bestellen in een jaar verdeeld over een kwartaal. dus één boek in het kwartaal. deed je dit niet dan ontving je de kwartaalkeuze. nu hebben ze sinds begin dit jaar dit veranderd. nu ben je verplicht om 4 keer een vip keuze af te nemen. dit zijn dus boeken waarbij staat dat het een vip boek is alle andere boeken, cd, of dvd's die je daarnaast besteld tellen dus niet mee. dus al zou je al 10 boeken besteld hebben, maar het was geen vip boek wordt je nog steeds verplicht om een vip boek te bestellen anders krijg je een vrij te besteden bon ter waarde van 25 euro opgestuurd die je zelf moet betalen. ik bedoel je bent al jaren klant en dan krijg je nu de verplichting om uit een beperkt assortiment te kiezen.
terwijl je voldoende bestellingen plaats, ik lees heel veel dus bestel echt regelmatig maar deze nieuwe regeling vindt ik dus zelf echt van de zotte. het maakt niet uit hoeveel geld je uitgeeft aan boeken, daar wordt niet naar gekeken, waar naar gekeken wordt is of je wel vip boek hebt besteld. wat vinden jullie hier nu van?