Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
katjangpedis - 12-12-2010 22:48:28
Geldzaken & Recht

Kerstzegels maar geldig tot 6 januari 2011, wordt niet aangegeven.

Leuk dat er weer kerstzegels zijn. het viel me al op dat er geen bedrag op staat. nu hou je altijd wel kerstzegels over. wat blijkt; ze geldig tot januari 2011! daarna kun je ze weggooien.

bij de aanschaf wordt dit niet duidelijk aangegeven en er is me ook niets uitgelegd. het staat achterop, maar ja, dat zie je pas als je ze hebt gekocht en toevallig op de achterkant kijkt.

moet dat eigenlijk niet veel duidelijker aangegeven worden omdat dit normaal niet zo is? dit hebben ze wel heel handig bekeken bij de tnt! dat zijn dure kerstkaarten dit jaar, ik hou er zeker 16 over! er zit daar vast een salesmanager heel hard te lachen nu! bah! bah! bah! wat een rottrucjes weer. de wereld wordt er niet mooier op zo. prettige kerst tnt! volgend jaar gaan we lekker e-mailen!