Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

antje16
antje16 - 19-12-2010 10:03:46
Geldzaken & Recht

VAvA en reclameterreur

Ik heb een paar keer mee gedaan aan een enquete van de vava . dat was voor het eerst drie weken geleden .........om vervolgens tot laat in de avond gebeld te worden door allelei bedrijven die zich bij hen hebben aangesloten.met een onbekend of privee nummer.het gekke is dat het allemaal telfoontjes zijn die nergens opslaan want ik weet zeker dat ik dat allemaal niet heb aan gevinkt of geen interresse had . maar toch blijven de telefoontjes komen.inmiddels heb ik de site belmeniet.nl in werking gesteld... en wordt het al wat minder. ook hebben zij mijn telefoon nummer en adres door gegeven aan het hele bedrijfs leven. daar kwam ik achter toen ik een beetje door vroeg en zijn mijn oude adres gegevens ook wisten en dat is al meer dan drie jaar geleden.
zij hebben mijn privee gegevens onwettelijk gebruikt en dan verkocht voor veel geld en dat is volgens de consumenten site strafbaar. nu wil ik een schade vergoeding van tenminste 10.000 euro.... door de geleden schade heb ik heel wat werk mis gelopen omdat mijn werkgever ook altijd beld met een privee nummer met een opdracht van een client.
al verschillende keren hen gemaild dat ik de mails die zij sturen niet meer wil maar ik krijg ze nog steeds iedere dag .ook heb ik een mail gestuurd naar de ddma, die overgens direct reageerden en hun best zouden doen. maar echt helpen doet het nog steeds niet.. ook zij zijn met handen en voeten gebonden door deze reclame terreur

wat kan ik nu nog doen en waar moet ik zijn ......? om tegen deze terreur in verweer te komen

reactie geachte mevrouw

3 jaar is inderdaad een hele lange tijd. we gaan u helpen. allereerst kunt u zich afmelden voor telemarketing door organisaties waar u geen klant bent door u in te schrijven in het bel-me-niet register. bedrijven die telemarketing willen doen, mogen mensen die in dit register staan niet bellen. u kunt zich eenvoudig inschrijven in het register via www.bel-me-niet.nl
ik vermoed dat u door het meedoen aan de vava enquete op de één of andere manier heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in bepaalde aanbiedingen, dus hier volstaat het bel-me-niet register niet.??????/ met andere woorden hoe kom hier vanaf ?

ik zal contact opnemen met de organisatie achter vava en vragen of zij al uw gegevens uit hun database willen verwijderen. kunt u mij tot dat doel uw telefoonnummer emailen?

ik hou u op de hoogte over de vorderingen.
ik heb hen een bericht terug gestuurd maar niets meer vernomen.....
ik ben echt zat.......