Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joel9 - 13-03-2011 13:48:23
Huishouden & Energie

structuurverschil fauteuil


ik heb bij natuzzi twee leren stoelen gekocht. bij de stoelen is gebruik gemaakt van verschillende structuren van leer. op een zitting is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van leer met een gladde structuur, terwijl de zitting van de andere stoel bekleed is met leer met een relief-structuur. het leer in de relief-structuur had ik uitgekozen bij natuzzi.

tijdens de aflevering van de twee stoelen op ons adres is mijn man en mij niet opgevallen dat er iets met het leer aan de hand was. de stoelen werden in de winter om 7 uur 's morgens bezorgd. het was buiten nog donker, dus we hadden het licht aan.
we hebben dus gewoon voor akkoord getekend. bij
daglicht bleek de afwijking van leer.

ik ben in de loop van de week naar de winkel van natuzzi gegaan om nog eens naar het showroommodel te kijken. daar was geen enkel structuurverschil te zien.

de verkoopster heeft ons er destijds bij de aankoop van de stoelen wel op gewezen dat er hier en daar wat verschil in leer zou kunnen zijn, iedere huid is immers anders. we moesten dan meer denken in de trant van insectenbeten, kleine afwijkingen dus.

tijdens een telefoongesprek met een van de medewerkers van natuzzi werd mij medegedeeld dat ze niks voor ons konden betekenen. we moesten ons erbij neerleggen dat iedere huid nou eenmaal anders is. wel erkenden ze de structuur-verschillen, aan de hand van de foto's die we via de mail verzonden hadden.

wat ik nu graag zou willen weten is wat onze rechten in deze zijn. is het terecht dat ik deze stoelen zo niet accepteer en zo ja, welke stappen moet ik dan ondernemen?