Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
ditkantochnie - 04-04-2011 19:12:25
Elektronica & TV

HEMA HIGH SPEED CHARGER type 57043

Op 1 maart 2011 stuurde ik de volgende klacht naar de hema:

geachte hema b.v.

hierbij stuur ik 'n klacht betreffende 2 artikelen die u verkoopt:

oplaadbare batterijen hema rechargeable

de verpakking vermeld 1,2 volt / 1900 mah
als je de verpakking eraf haalt (welke vanzelf soms ook al loslaat) zie je dat deze
batterijen eigenlijk mars power akku zijn van 1,2 volt / 2100 mah
omdat ik de batterijen gebruik voor 'n draagbare toepassing (geluidsopnames) testte ik
de geschiktheid en de gebruiksduur alvorens ermee aan de slag te gaan
wat betreft de geschiktheid is het noodzakelijk dat er correcte informatie op de verpakking staat (ik zou de apparatuur kunnen beschadigen bij over- of onderbelasting)


hema high speed charger type 57043

bovengenoemde batterijen opgeladen met dit oplaadapparaat leveren 30 minuten stroom voor mijn draagbare geluidsapparaat (dezelfde batterijen opgeladen met uw universal nicd & nimh battery charger with discharger leveren onder dezelfe omstandigheden / continue bedrijf / 90 minuten.)
ik had deze high speed charger aangeschaft voor mijn camera, en vond toen ook al dat de batterijen amper te gebruiken waren (als je de camera aanzette meldde deze dat de batterijen half vol waren). ik heb daarop nog krachtigere oplaadbare batterijen bij de hema gekocht om het probleem te verhelpen.
nu ik echter deze zaken na meet blijkt dat ik eigenlijk op 2 manieren door u wordt opgelicht.


ik verwacht van u dat u betrouwbare produkten levert – dat er de informatie op de verpakking juist is, en dat het oplaadapparaat naar behoren funktioneert (niet voor 1/3 part).

ik zie uw antwoord graag op korte termijn tegemoet.

--

ik heb inmiddels wel 'n email ontvangstbevestiging van de hema ontvangen. (nadat ik ook nog 'n aangetekende brief had gestuurd) maar het lijkt mij dat ze toch slechts in de la hoeven te grijpen om de techische details van de genoemde batterijen en het oplaadapparaat te presenteren .... waarom doen ze dat niet ... (o.a. omdat het niet waar is zoals ze beweren dat ze die hema apparaten zelf ontwikkelen .... gewoon ergens gekocht)

ik weet inmiddels dat het geen kwaad kan als meer mah in de batterij zitten dan aangegeven staat op de verpakking ... echter wat op de verpakking staat moet wel waar zijn ... en de oplader dient ook echt op te laden (en niet voor 1/3 de part)