Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petram - 13-07-2011 19:30:42
Huishouden & Energie

wie kan mij helpen de met de juiste keuze van een nieuwe energieleverancier.

Wie kan mij helpen met de juiste keuze te nemen van energieleverancier.ik heb er echt geen verstand van en vind het moeilijk om over te stappen.
4 jaar geleden met mijn domme kop naar rwe gegaan was destijds essent.bij essent was de energie wel hoog maar daar was het verbruik toen ook naar.
helaas is het verbruik bij rwe op raadselachtige wijze alsmaar hoger geworden en mij electriciteitsaparaten steeds minder.
het gekke is dat ze de piek en dal meter ook nog eens omdraaide en ik geen gelijk krijg bij rwe en essent zegt het geschil met hun op te lossen.
ik weet niet wie voor mij het beste is.
mijn verbruik lag in 2006 rond de 5000 tegenwoordig 7700 kub.
gas is normaal rond de 1800 dit jaar 2300
ik moet twee meterstanden doorgeven die op enkel tarief berekent worden maar zoals ik al zei ze hebben de dag en nachtmeter omgedraait.
wie ow wie kan mij vertellen wat ik het beste kan pakken.
moet ik gas en electra of afzonderlijk een overstap doen of enkel met electra
wie ow wie wil me helpen ik ben radeloos.