Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dirk-j - 20-08-2011 12:05:08
Geldzaken & Recht

schulden en huisuitzetting

Door schulden is mijn zoon zijn woning uitgezet, hij betaalde netjes de laatste maanden de huur.
voorheen was hij bij het gkb die zijn schulden beheerde, maar doordat hij geen vast werk kon krijgen heeft men hem er uit geflikkerd omdat de aflossingen hoger waren dan wat er voor loon binnen kwam.

en dat terwijl het gkb bij woonconsept hoogeveen in zit, er zit maar een deur tussen dus ze kunnen zo met elkaar in overleg maar zijn daar gewoon te lui voor.
en dan te bedenken dat het woonconsept alsmaar zit te vertellen dat bij huurachterstand naar een oplossing wordt gekeken via het gkb.
dat blijkt dus helemaal niet waar te zijn, allemaal mooie verhalen van woonconsept wat niet waar blijkt te zijn.

hij redde het om werk te krijgen, hij redde het om een regeling te treffen met de eisers, hij redde het om de maanden rond te komen en de huur te betalen.
hij redde het niet om de 3 maand huurschuld die het gkb had veroorzaakt te dichten, omdat hij dan de overige schuldeisers niet kon aflossen.

hij kwam pas bij ons op de voorlaatste dag van zijn huisuitzetting, het ging volgens hem altijd goed, redde zich prima.
op de laatste dag vertelde hij ons van zijn 3 maand schuld en dat hij zijn huis uitgezet zou worden, alles was al te laat en wij hadden geen mogelijkheid meer om hem het geld te geven om alsnog die maanden huur te betalen.
hij is nu dakloos, zijn coach van de ribw wil of kan niets doen of weet het niet meer die groeit het boven zijn pet.
hij moet zich maar melden bij het daklozen centrum in groningen, denkt helemaal niet aan zijn werk die hij in hoogeveen heeft.

zijn kostbare spullen zijn bij ons opgeslagen, hij mag niet bij ons wonen omdat wij nog financieel verantwoordelijk voor hem zijn omdat hij 23 jaar is.
als hij bij ons zijn woonadres heeft kunnen de deurwaarders bij ons op de stoep staan en dat trekken wij ook niet.
hij mag wel hier zo af en toe logeren, slapen meer niet.

wat is nu nog mogelijk????