Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hans41 - 22-10-2011 12:33:00
Elektronica & TV

garantie digitale dvd recorder Ziggo/ Cisco

Ik heb voor mijn verjaardag een interactieve hd recorder van ziggo/ cisco gekregen. na 3 weken plezier ging deze kapot, de monteur van ziggo constateerde dat de tv tuner defect is.
helaas is het niet mogelijk om deze door ziggo te laten vervangen omdat deze niet op mijn huisadres is geleverd. er werd mij aangeraden contact op te nemen met cisco, maar deze willen de recorder ook niet repareren/ vernieuwen en sturen mij terug naar ziggo. waarschijnlijk is de recorder aangeschaft via marktplaats. mijn vraag is of ik toch nog garantie op deze recorder heb. het is een model wat pas 1/2 jaar op de markt is en de garantie is 2 jaar. het enige wat ik niet kan aantonen is waar ik deze gekocht heb en daarbij geen aankoopbewijs en dat in de computer van ziggo niet staat dat de recorder op mijn huisadres geleverd is. hopelijk kan een van jullie mij verder helpen.