Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marann
marann - 09-01-2012 11:31:16
Geldzaken & Recht

Recht

Geacht forum,
gaarne hoor ik van 1 van u of u een antwoord hebt op de volgende vraag.
mijn zoon wordt per 1 april a.s. ontslagen omdat het bedrijf stopt wegens economische redenen. hij zoekt naarstig naar een andere baan omdat hij een vrouw, 1 kind en over een paar maanden 2 kindjes heeft.
vanmorgen belde hij de belasting om te vragen hoe het gaat met de vergoeding voor de crèche van zijn dochtertje als hij ontslagen is en nog geen baan heeft.
het antwoord van de dame van de belasting was dat hij na ontslag nog 3 maanden vergoeding krijgt en daarna niets meer. mijn zoon ze tegen de belastingsdame dat hiervan niet op de belastingsite stond en zij antwoordde "wat er op de belastingsite staat is nog van 2011!"
had dit alles al niet eerder op de belastingsite moeten staan?
maar het wordt nog mooier hij kijkt een kwartier na zijn gesprek op de belastingsite en tot zijn verbazing staat het er nu wel op. is het zo dat wij de belasting moeten zeggen wat ze moeten doen en wat doen zij dan de hele dag? kunt u mijn zoon hiermee helpen, want het is toch niet op te brengen om € 1400 voor de crèche te betalen.
bij voorbaat dank voor uw moeite!
met vriendelijke groeten,
marann