Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sietske01 - 12-02-2012 11:55:06
Computers & Telefonie

Beltegoed cashen bij thoorn geblokkeerd door t-mobile

Ik heb al een paar jaar een flex abonnee bij t-mobile (je kunt je beltegoed meenemen), ook omdat, als ik mijn abonnement wijzig, ik mijn beltegoed kwijtraak. heel tactisch van t-mobile dus. maar ik wil nu eens hiervanaf.

op een gegeven moment bel ik t-mobile op voor wat info, en is de betreffende medewerker zo aardig om mij te vertellen dat er een site is, www.thoorn.nl, waar ik mijn beltegoed kan cashen.
echter, wat schetst mijn verbazing? t-mobile heeft het 0900 nr van thoorn geblokkeerd, zodat t-mobile klanten geen gebruik kunnen maken van de diensten van thoorn.

ik vraag me echt af of t-mobile hierin niet gewoon te ver gaat, dit is ten eerste stelen van je eigen klanten (ik loop nu gewoon 150 euro mis), en ten tweede is thoorn de toegang tot t-mobile klanten ontzegd. thoorn doet toch niets illegaals? en waarom mag dit ineens niet? zijn ze bang dat die flex abonnees hun abonnement opzeggen? ja dat was ik wel van plan, om gewoon een ander abonnement bij t-mobile te nemen. maar nu ben ik van plan helemaal nooit meer een abonnement bij hen te nemen!