si
door sietske01 Feb 12, 2012 om 11:55
Computers & telefonie

Beltegoed cashen bij thoorn geblokkeerd door t-mobile

Ik heb al een paar jaar een flex abonnee bij T-Mobile (je kunt je beltegoed meenemen), ook omdat, als ik mijn abonnement wijzig, ik mijn beltegoed kwijtraak. Heel tactisch van t-mobile dus. Maar ik wil nu eens hiervanaf.

Op een gegeven moment bel ik t-mobile op voor wat info, en is de betreffende medewerker zo aardig om mij te vertellen dat er een site is, www.thoorn.nl, waar ik mijn beltegoed kan cashen.
Echter, wat schetst mijn verbazing? T-mobile heeft het 0900 nr van Thoorn geblokkeerd, zodat T-Mobile klanten geen gebruik kunnen maken van de diensten van Thoorn.

Ik vraag me echt af of T-Mobile hierin niet gewoon te ver gaat, dit is ten eerste stelen van je eigen klanten (ik loop nu gewoon 150 euro mis), en ten tweede is Thoorn de toegang tot T-mobile klanten ontzegd. Thoorn doet toch niets illegaals? En waarom mag dit ineens niet? Zijn ze bang dat die flex abonnees hun abonnement opzeggen? Ja dat was ik wel van plan, om gewoon een ander abonnement bij T-Mobile te nemen. Maar nu ben ik van plan helemaal nooit meer een abonnement bij hen te nemen!


3269 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ma
door manatu - Apr 11, 2012 om 16:51
3 Antwoorden / 2 Vragen
0

De reactie va T-mobile is:

Het aanpakken frauduleuze praktijken heeft hoge prioriteit bij T-Mobile. Met enige regelmaat zet T-Mobile daarom frauduleuze 090x nummers 'dicht'. Ook in dit geval heeft T-Mobile besloten om, in het kader van fraudebestrijding, het betreffende nummer dicht te zetten. Over deze aanpak van fraude is door T-Mobile meerdere malen gesproken met OPTA. OPTA is dan ook op de hoogte van het feit dat er door T-Mobile in het kader van fraudebestrijding 090x nummers worden dichtgezet.

Ik heb echter ook een klacht ingediend bij Consuwijzer, het lijkt er toch op dat T-mobile zo geld verdiend zonder er een service voor te verlenen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Be
BergAn - Apr 25, 2024 om 12:11
Huishouden & energie

Kapotte energiemeter

Toen we in januari jl ( van 8 tm 27 ) op vakantie waren ontdekte ik dat onze energiemeter niet meer werkte. Ik heb toen meteen Energie Direct hiervan op de hoogte gesteld. Immers we hadden de meter op 15 graden gezet. En het was in deze periode koud, dus praktisch geen verbruik tov dat we wel aanwezig waren geweest. Ze vertelden mij dat ik, zodra we weer terug waren de meter moest checken. Helaas ... Lees meer

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Do
Dobroman - Feb 8, 2024 om 16:03
Huishouden & energie

Zeer hoge servicekosten

Ik woon in een flatgebouw van Heimstaden en heb nu pas de afrekening servicekosten over 2022 ontvangen. Het probleem zit hem in de stroom kosten algemene ruimtes.In 2021 was dat per woning 163,67 euro en in 2022 475,67 euro. Totaal dus 35.199,67 euro per jaar voor elektra algemeen (verlichting galerij, berging, stopkontacten berging, trappenhuis, lift). Er is inmiddels uitleg gevraagd aan de verhu ... Lees meer