Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jovi198_1
jovi198_1 - 26-11-2012 11:47:16
Garantie & Verzekeringen

Geen bril vergoeding voor mijn kinderen

Dit jaar is mijn vrouw samen met de kinderen overgestapt naar ditzo zorgverzekering basis met een extra bril verzekering.

mijn vrouw heeft deze nodig. dit jaar bleek dat mijn beide zoons ook aan de bril moesten en aangezien ze op de polis van mijn vrouw staan gingen wij ervan uit dat de kids meeverzekerd zijn voor een bril, maar helaas!

ditzo hanteert andere regels schijnbaar want alleen mijn vrouw is hiervoor extra verzekerd en de kinderen moeten zich hier extra voor bijverzekeren. maar dit kan helemaal niet omdat deze tot hun 18e jaar gratis zijn verzekerd en een extra aanvullende verzekering is voor kinderen niet af te sluiten.

jammer zegt ditzo dan dient u deze rekening (twee nieuwe billen) zelf te betalen. rijst bij mij toch de vraag waarom kinderen gratis meeverzekerd zijn en wat gebeurd er als één van mijn zoons een beugel nodig heeft.

zijn er meer mensen die tegen dit probleem aanlopen en mag dit!!