Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bvandenb
bvandenb - 18-12-2012 10:48:16
Computers & Telefonie

Weer SIM ellende bij telfort

Het gaat niet goed met de kpn en dochters simyo en telfort.
al sinds eind november lukt het steeds vaker om (met name micro en nano!) sim kaartjes te activeren.

gevolg: klanten die dagen/weken niet kunnen bellen op nummer x, of dat nu nieuw is of via nummerbehoud.

ook contracten hebben antedatering, mijn eigen voorbeeld: wegens nummerbehoud zou het pas de 17e in kunnen gaan, op het contract staat de 10e, 10 dagen eerder...

teruggebeld worden ivm sim activatie, binnen 5 werkdagen, zoals wel meer mensen weten en zoals de kans groot is : niet gebeurd.

nog weirder is het als ik je vertel dat de nummer portering van simyo naar telfort is, dat is 1 van de 3 bedrijven onder 1 dak, het kpn dak.

ik heb dus kosten gemaakt, tijd gespendeerd (telfort forum, zoekmachines) en ben niets opgeschoten.

hopelijk doen ze iets met mijn gratis tips hoe dit beter kan, sneller, goedkoper misschien zelfs. (ik heb geen inzicht in de kosten voor de helpdesk, forum 'moderators', backoffice werknemer aantallen versus opnieuw sim kaartje sturen.)
iets wat elke telco zou moeten doen: feedback mail/brief en dan pas verbintenis aangaan.
dus klopt het dat u x, y, z, per datum x wil...? zo ja nee, opmerkingen, terugsturen, dan pas als alles klopt contract ingang (al dan niet per datum in de toekomst)
elke dag dat telefoneren/internet e.d. niet werkt zoals het hoort, 10 euro terug bij de klant. ik denk dat ineens blijkt dat ze veel meer kunnen dan ze nu voor elkaar krijgen en dan in kortere perioden.