Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johannes1 - 24-08-2013 18:13:46
Voeding & Gezondheid

verbrassing studenten

Verbrassing door studenten ontmoedigen .
we zijn de afgelopen week weer getuige geweest van de zg inkom voor studenten.
de opzet is : geef de student, die meestal uit een andere stad/regio komt de kans om zich snel al een beetje eigen te maken in de stad waar hij mogelijk een langere tijd als studerende zal gaan doorbrengen en breng hem snel in kontakt met mede-studenten.
een heel aimabel streven. daarbij worden de studentenclubs in de gelegenheid gesteld om behoorlijk wat aan ledenwerving te doen en de disputen maken daar graag gebruik van . prima dus tot zo ver.
helaas zien we een algemeen voorkomende uitwas nl. het gezellig samenzijn ontaard niet alleen maar in die bevordering van de sociale kontakten, maar leidt verder niet zelden tot een gerichte cursus in het lam-zuipen en ongeoorloofd a-sociaal gedrag van je welste.
daardoor schiet de organisatie in haar doel voorbij én er ontstaat bij de plaatselijke bevolking - die heel veel last ondervindt, ook in de rest van het jaar- een regelrechte aversie; contrair resultaat dus.
we lezen ook in uw andere item, dat er een regelrecht jongeren zuip-probleem is.
welnu het is toch niet te rijmen in deze tijd van criis en zware bezuinigingen dat een groep aankomende volwassenen geleerd wordt om zich in de maatschappij te buiten te gaan en op voorschot al heel veel geld aan bachus te offeren, daar waar ze de financiële middelen heel vaak uit een beurs of studietoelage hebben.
die financiële middelen worden bijeengebracht door de belastingbetaler en dat bent u en ik.
moeten wij - als betalers van dit onoorbare zuipgedrag - dan niet de klok gaan luiden ?
hebben de universiteiten én de plaatselijke overheden - die vergunningen verlenen voor deze orgiën - dan geen opvoedende taak. dit temeer daar deze schijnbaar volwassen pubers niet in staat blijken te zijn langdurig een fatsoenlijk gedrag te vertonen en daar al meteen blijk van geven.
acht u het met mij niet de hoogste tijd dat dáár verandering in gebracht wordt ?
hoe kijkt u hier tegen aan ?