Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terria - 01-09-2013 14:30:13
Huishouden & Energie

Schade door buurkat

Hallo,
ik ben benieuwd of iemand mij wat verder kan helpen. al geruime tijd heb ik overlast van de kat van de buren. hij komt hier bijna iedere dag binnen, door ramen of deuren die op een kiertje staan (doe ik de ene dicht dan vindt hij zijn weg door een ander raam). ik ben al een aantal keren naar de buren geweest om te vragen of zij hier iets aan kunnen doen, zodat de kat in hun eigen tuin blijft. helaas geven zij hier geen gehoor aan. zelf heb ik ook al enkele maatregelen getroffen om het beest buiten de deur te houden, met tot nog toe weinig resultaat. nu het volgende: van de week had de kat dus weer zijn weg naar binnen gevonden, en voordat ik het wist stond hij in mijn woonkamer. toen ik naar hem toe liep om hem weer buiten te zetten, sprong hij op de tafel, waardoor mijn vaas op de (glazen) tafel viel. gevolg is dat er een beschadiging op de tafel zit.
nu vraag ik mij af wat ik het beste kan doen, en of ik die schade van de tafel eventueel kan verhalen op de baasjes van de kat?
groeten,
terria