Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bi
billie1 - 05-09-2013 00:34:05
Elektronica & TV

canon 7d error 30 en garantie?

Van 1 van onze leden binnen de fotoclub die een canon 7d van 2010 heeft kreeg te maken met een error30.deze melding betreft een sluiter probleem.het irritante is dat de camera dus helemaal niks meer doet en je hem ter reparatie moet aanbieding bij 1 vd (2)gecertificeerde reparatie bedrijven die canon heeft aangesteld.
de camera is niet gevallen oid en heeft slechts 6350 clicks gemaakt.de garantie van canon is 2 jaar en is dus in principe verlopen alhoewel canon in zijn reclame en beschrijving van het toestel claimt dat de sluiter 150.000 clicks mee moet gaan.er zijn niet alleen bij de 7d ook andere modellen die deze error 30 laat zien en allemaal dus sluiter problemen.het is dus duidelijk een elektronisch probleem.
de reparatie koste € 390,- dat je wel laat uitvoeren bij een toestel dat € 1200,- heeft gekost.

nu mijn vraag:
als canon claimt dat de sluiter min.150.000 clicks moet mee gaan,is het dan geen garantie?of een andere coulance regeling.