Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 16-01-2014 16:33:48
Geldzaken & Recht

Warmtewet!!!!

Een aantal lieden hebben weer wat nieuws bedacht om bewoners van een appartement/flat (waarvan de warmte komt van een verwarmingsketel op het dak)
om die bewoners op onkosten te jagen het was voorheen zo dat bewoners van een flatwoning die op de hogere etage,s of op een hoek wonen een bepaalde reductie op de stookkosten kregen,want hoe hoger je woont en/of op een hoek moet je over het algemeen meer stoken om het warm te krijgen in mijn geval (woon op 9 hoog,van een flat van 12 hoog) kreeg 5% reductie en hoe hoger je woont des temeer reductie.
maar die reductie komt te vervallen dat betekend dus dat mensen die op de hogere verdiepingen wonen nog duurder uit zijn(dan we al waren) om het net zo warm te kunnen hebben als mensen die op de wat lagere verdiepingen wonen.
het mot toch allemaal niet gekker worden