Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

md
mderuiter1983 - 06-03-2014 15:20:02
Voeding & Gezondheid

Luxstyle ongewenste artikelen

Beste heer, mevrouw,

onlangs werd bij ons thuis een pakketje geleverd door luxstyle met daarin 2 mascara's en een rekening van € 85. wij hebben dit echter nooit besteld. enige wat bekend is dat op facebook een advertentie voorbij kwam, waar uit nieuwsgierigheid op is geklikt, maar verder niets mee is gedaan.

we hebben aangegeven de goederen te willen retourneren. dit zou naar denemarken moeten. voordat we dit willen doen, hebben we op internet wat rondgekeken en kwamen we het bedrijf luxstyle meermalen tegen met oplichting, incasso's en retourgoederen die niet zijn ontvangen of in slechte staat.

luxstyle geeft aan dat met een ip-adres de bestelling is geplaatst. verder geen emailadres, bevestigingsmail of bankrekeningnummer. oftewel deze informatie die zij hebben inzake ip-adres, naam en adres krijgen zij automatisch van facebook als je op de advertentie klikt. alleen heb je nog geen bestelling geplaatst.

nu stelt luxstyle dat we met het aangeven dat we de goederen willen retourneren hebben aangegeven deze goederen te hebben besteld, en ontvangen in goede staat en het nu aan ons is dat de goederen in perfecte staat (verkoopbaar) worden geretourneerd naar denemarken (postbus adres). daarnaast moeten we maar aangifte doen bij de politie van identiteitsfraude en dit toesturen ter bewijs.

graag hoor ik wat te doen in deze situatie, om hier zonder problemen vanaf te komen. het feit al dat ze goederen leveren voor € 85 door een internetbedrijf zonder voorafgaande betalingen is al bijzonder. ook hebben ze geen mailadres / bevestiging oid gestuurd.