Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bobxlnl - 21-07-2014 14:55:51
Vakantie & Reizen

Vakantie ruim op tijd gecanceld, geen geld terug

Een half jaar geleden hebben wij een mobile home rechtstreeks op de website van villaggio isamar in italië gereserveerd/geregeld en daarvoor moesten we € 310,= aanbetalen. datzelfde hebben onze dochter en haar partner gedaan maar dan voor een periode van 3 weken (dus in een andere/eigen mobile home). circa 2 maanden geleden hebben wij deze vakantie moeten cancelen vanwege relatieproblemen van onze dochter. op de website van villaggio isamar staat dat je minimaal 30 dagen voor aanvang van de vakantie deze kan cancelen en dat de kosten daarvoor € 60,= bedragen. dat klinkt alleszins redelijk. wij hebben 2 maanden voor aanvang van onze vakantie deze gecanceld via de website van villaggio isamar. daar heeft men keurig op gereageerd en naar ons iban-/bankrekening nummer gevraagd. na dat ene mailtje/antwoord van villaggio isamar hebben wij niets meer vernomen. tot nu toe 5 keer gemailed en 3 keer gebeld. aan de telefoon krijg je te horen dat er problemen waren met hun computer systeem etc. eigenlijk allemaal smoesjes. voor onze dochter geldt precies hetzelfde, ook geen reactie en/of geld terug ontvangen.
heeft er iemand een "gouden tip" hoe wij onze aanbetaling van € 250,= ( dat is € 310,= minus € 60,= voor het cancelen van de mobile home vakantie) alsnog terug kunnen krijgen.

politie inschakelen van het dorp waar villaggio isamar onder valt ? op de website www.zoover.com , waar villaggio isamar over het algemeen goede beoordelingen heeft, e.e.a. vermelden ?