Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 03-01-2015 23:13:42
Geldzaken & Recht

Dystrofie opgetreden na bedrijfsongeval, wat te doen

Enkele maanden geleden heb ik mijn enkel ernstig verzwikt tijdens het werk. mijn enkel en voet hebben een dusdanig rare beweging gemaakt dat zelfs mijn schoen compleet verkreukeld is (leren schoen). na een hoop medici gezien te hebben, ingetaped en gegipst te zijn geweest is nu de diagnose posttraumatische distrofie gegeven. aangezien ik voor mijn werk afhankelijk ben van een auto is er al een nieuwe auto in bestelling, een automaat. dit ook op advies van de bedrijfarts.
nu is een automaat in lease en bijtelling een stuk duurder als bv een seat ibiza die ik voorheen reed.

bij wie moet/kan ik terecht voor deze extra kosten. moet mijn werkgever dit op zich nemen, moet ik bij mijn ziektekostenverzekering terecht, of moeten beide verzekeringen dit onderling uitvechten?

daarnaast is het probleem dat ik dus ook niet meer in de auto van mijn vrouw kan rijden en een camper die wij elk jaar huren voor vakantie zal ook een andere, en veel duurdere voor moeten komen (automaat). wie moet voor deze extra kosten opdraaien?