Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitaverschuur - 28-05-2015 20:13:46
Geldzaken & Recht

Problemen met GGN incassobureau

Hallo iedereen,

ik hoop dat er iemand is die mij eventueel kan helpen met mijn problemen bij incassobureau ggn.

ik heb in december 2014 een bedrag op de mat gekregen van ongeveer 1150 euro die ik aan ze moest betalen. hierop heb ik direct gebeld met ggn incasso om een regeling te treffen en die is destijds ook goedgekeurd. dit ging overigens om mijn huur die ik moest betalen.

ik heb toen in december en januari 3 keer een bedrag overgemaakt naar ggn incasso. de eerste was ongeveer 574 in december daarna 200 en als laatst 374 beide in januari. hiermee was het totaal bedrag die ik op papier had betaald.

nu maanden later krijg ik uit het niets een brief waarin staat of ik even 999 euro wil betalen. ik heb ze gebeld en kreeg toen te horen dat het komt omdat ik in december niet alles heb betaald, toen ik aangaf van wel werd er weer een andere reden aangehaald namelijk dat ik mijn huur van maart en april niet heb betaald en dat die 999 euro daarvan zou zijn.

ik heb netjes aangegeven aan meneer dat ik mijn huur van maart wel degelijk heb overgemaakt eind februari al en die van de maand april ook al is betaald (wel iets later dan begin van de maand). maar meneer wilde hier niets van horen en uit het niets hing hij de hoorn erop. ik heb ze weer teruggebeld maar ook toen kreeg ik een onvriendelijke jongeman aan de lijn die mij enkel zei dat hij wel een specificatie op zou sturen. ik vroeg hem of hij me niet kon uitleggen waar dat bedrag vandaan kwam maar hij bleef herhalen;" ik zeg toch dat ik een specificatie opstuur".

ik heb het gesprek toen netjes beindigd en heb besloten langs te gaan. ik kwam daar een vriendelijke dame tegen en zei vertelde me weer dat het bedrag dateert van de regeling die ik in december heb gemaakt met ze. ik heb toen mijn internetbankieren erbij gepakt en laten zien dat ik het bedrag van ongeveer 1150 netjes heb betaald destijds. zij zou ook weer even kijken of mijn betalingen van toen alle 3 goed zijn ontvangen en ze beloofde me wederom een specificatie.

ik vraag me nu het volgende af. stel dat zij een fout hebben gemaakt destijds en ik meer dan 1150 moest betalen, word ik hier dan de dupe van? ik heb hier de brief naast me liggen waarin duidelijk het bedrag van 1150 staat maar ik ben nu bang dat omdat zij misschien een foute berekening hadden gemaakt ik er nu de dupe van word. wat kan ik nog meer doen?

na lang ziek te zijn geweest heb ik eindelijk bijna alles op een rijtje en dan krijg ik dit erbij!