Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lielie56 - 10-07-2015 19:13:33
Garantie & Verzekeringen

Declaratie van vreemde huisarts.

Omdat ik in 2013 niet of nauwelijks bij de huisarts ben geweest en het eerste gedeelte van 2014 ook niet, heb ik de site van mijn zorgverzekering niet bekeken. de kosten die ik heb gemaakt vielen toch onder mijn eigen risico. toen ik later in 2014 wel kosten had gemaakt ging ik mijn declaraties bekijken en daar stond 2 x een declaratie van een huisarts in limburg, terwijl ik in een heel andere provincie woon en al 25 jaar niet in limburg ben geweest. ik ging in 2013 kijken en ook daar stonden declaraties van deze huisarts. ik had een mail gestuurd naar mijn zorgverzekering en kreeg als antwoord dat huisartsen per kwartaal mogen declareren. ik heb weer teruggemaild dat ik bij die huisarts nooit ben geweest.
vandaag heb ik tel. contact gehad met mijn verzekering en opnieuw gevraagd hoe het met die vreemde declaraties zat.
ik kreeg te horen dat ik die betreffende huisarts zelf moest bellen en vragen of hij ze introk. is dat niet vreemd? ik zie dat iemand fraude pleegt en moet er zelf achteraan. vreemde gang van zaken.
ik vind dit een taak van mijn zorgverzekeraar.