Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
ton1959 - 29-01-2016 15:56:05
Computers & Telefonie

Hema fotoalbum software incompatibel

Op 16 februari 2016 neemt hema een nieuwe versie in gebruik van de software voor het offline samenstellen van een gedrukt fotoalbum.
gebruikers die zijn begonnen een album te maken met de oude versie en dit niet voor 16 februari afronden en een afdruk bestellen, hebben pech: het album kan dan niet meer worden afgedrukt.
ook gebruikers die langer geleden een album hebben gemaakt en laten afdrukken en die - om welke reden ook - een nieuwe afdruk willen bestellen, komen dan bedrogen uit.
sommige mensen besteden vele uren om een mooi fotoalbum samen te stellen. dat is zometeen verloren tijd.

bij navraag meldt hema dat ze het jammer vinden dat het zo werkt (ja-ja!) en dat je er snel bij moet zijn om (weliswaar met 25% korting) je album 'oude stijl' te laten afdrukken.

weet iemand of er alternatieve mogelijkheden zijn om een hema fotoalbum van voor 16 februari 2016 te bewerken en/of afdrukken?