Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 06-02-2016 05:26:04
Computers & Telefonie

Probleem met Yahoo mail

Even wennen, deze vernieuwde site. maar het probleem is dat ik sinds een dag of 4 geen emails meer kan openen op mijn yahoo account. aanvankelijk waren dat alleen mails met een bijlage, maar nu kan ik geen enkele mail meer openen. ik krijg dan als tekst: "there appears to be a problem loading the email (en dan volgt het onderwerp van de betreffende mail). er is zo te zien geen storing. of zou het personeel toch aan het saboteren zijn? :-) 15% van het yahoo personeel wordt namelijk op straat gezet. 
ik weet: yahoo is bij menig vara kassa expert niet populair en raadde men mij bij vorige problemen gmail aan. maar dat scoort nou juist bij mij niet zo hoog. bovendien ben ik aan yahoo mail gewend. alvast bedankt voor een eventuele oplossing.