Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nikkee - 08-02-2016 10:36:40
Auto & Vervoer

Anwb

Mijn moeder is afgelopen jaar in maart overleden. na veel dingen regelen, kwam ik er in december pas achter dat haar anwb lidmaatschap niet was opgezegd. ze hadden namelijk het abonnementsgeld voor een jaar weer afgeschreven. gebeld dat mijn moeder in maart was overleden en het kon daarom meteen opgezegd worden. dat kon per direct, alleen kon het niet per haar overlijden! dit hadden we gelijk moeten doen en hadden we nog recht op geld terug.

het zal vast in hun voorwaarden staan, maar ik vind het zo krom! mijn moeder had geen partner, dus niemand kon haar abonnement overnemen. daarnaast is het lidmaatschap persoonsgebonden, dus niemand anders dan mijn moeder kon er gebruik van maken. dus sinds haar overlijden kon niemand er meer gebruik van maken. ik snap dan niet waarom het niet per het overlijden kan worden opgezegd. hier hebben ze bij de anwb geen antwoord op en zeggen zich netjes aan de regels te houden.

door het vele regelen na het overlijden van mijn moeder, is het lidmaatschap van de anwb er tussendoor geglipt en daar baal ik nu wel van. vooral omdat ik de regeling zo krom vind. of ben ik nou de enige?