Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wilmer Griffioen - 08-02-2016 19:04:54
Geldzaken & Recht

Schimel!

ongeveer 4 jaar geleden betrok ik een woning. op meerdere plekken in het huis trof ik toen der tijd schimmel aan, waaronder in de badkamer (hier zit wel ventilatie in), in een slaapkamer en bij de voordeur.
na dit gemeld te hebben bij de huisbaas heeft hij het over geverfd. geen idee of hij ook iets anders eraan heeft gedaan.
nu 4 jaar later heb ik de huur opgezegd en kwam hij de woning al voor opzegging controleren. hij zij dat de schimmelplekken, die precies op dezelfde plekken als 4 jaar geleden zitten, verwijdert moesten worden. dit heb ik op dezelfde manier als hem gedaan door het over te verven. de muren zien eruit zoals de woning is opgeleverd.


nu wilt hij 150 euro borg inhouden omdat hij wat aan het schimmel moet gaan doen. mijn vraag is: ben ik verantwoordelijk voor de schimmel en is 150 euro niet erg veel?