Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vandervech
vandervech - 12-02-2016 20:28:20
Computers & Telefonie

Hoe kan ik tele-2 storneren, omdat ik nog in spanje woon en niet waar de aansluiting plaats vind?de stornering wordt van tele-2niet geaccepteerd. Het bedrag wordt wel van .de rekening afgeschreven.

Ik had bij tele-2 om een aanschluiting voor tv,internet en telefoon gevraagd, via een email. daarop kreeg ik a ls antwoord de aansluiting vind einde januari plaats. omdat ik nog in spanje woon tot einde maart, vroeg ik om stornering voor de aansluiting in emmen.na een duur telefoongesprek vanuit spanje met een medewerker was dat niet mogelijk, dus wordt er wel van de rekening afgeboekt, vanaf januari.. dus ik zit aan dit abonnenement een jaar lang vast.ook op de vraag wanneer evtl. een aanssluiting in april zou kunnen plaatsvinden via een email van mij kreeg ik tot nu toe geen enkel antwoord. hoe vind ik hiervoor een oplossing?

met vriendelijke groeten
m.m. van der vecht