Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bear
bear - 13-02-2016 13:28:08
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekerde Armoede

Onze klacht brief aan het vgz.
 
wij willen bij deze een klacht indienen omtrent het nafactureren van het vgz want op zulke manieren geraken uw klanten steeds verder weg in een wereld van betalingsregelingen met alle gevolgen van dien.
rond begin februari bestelden wij bij onze apotheek onze chronische medicijnen en hierbij hielden wij dus ook rekening met het extra die we daarover moeten betalen.
 
krijgen we gisteren een facturatie email van u met een bedrag van 105 euro blijkt dit medicijnenkosten te zijn van november en december 2015, allemaal netjes bij elkaar geteld.
we vragen ons af waar jullie mee bezig zijn want in november en december hadden wij ook een betalingsregeling lopen over medicijnen?
 
wij moeten dus wederom gedwongen een betalingsregeling gaan treffen verspreid over 4 maanden maar hierbij komt ook de facturatie van de in begin februari bestelde medicijnen en hebben we op de lange maandelijkse termijn 50 euro minder aan leefgeld.
 
 
kortom:  
u treft het persoonlijk niet maar op deze manier draagt u wel een steentje bij aan de algehele armoede in ons land. 
 
mensen zonder zorgverzekering leven in armoede.
mensen met een zorgverzekering geraken door hun eigen verzekering ook in de armoede echter de zorg ontbreekt.


schrijven we nu alleen de gedwongen betalingsregelingen aan het vgz want dit is dan exclusief de bijkomende verplichtingen van de preventieve belasting heffing van onze belastingdienst waardoor ook, menige nederlander in de financiële problemen is geraakt !!


hoelang blijven we nog zo door gaan?