Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Li
Lieneke Vonk - 22-02-2016 13:41:41
Winkels & Webshops

Al mijn fotoalbums weg van de HEMA sinds de nieuwe software! Zonder ruimte te geven om een album af te maken! Wat kan die HEMA hier aan doen?

De hema heeft vanaf januari al gezegd dat er een nieuwe software komt en daardoor je recente fotoalbum niet meer te gebruiken is. al vanaf januari? mijn hele album van 2015 is weg. kan ik helemaal niets meer mee. achtergronden, aanpassingen, teksten, datums.. al mijn uren werk voor niets. en dat maar 1,5 maand van te voren aangeven? en niet in het werkprogramma van het album zelf. ik ben wel even bezig om 120 pagina's te bewerken. nog niet helemaal klaar, dus dacht laat het album staan totdat er weer een aanbieding komt met afdrukken.. daar schijnen de kleine lettertjes onder te hebben gestaan. maar ja, weet dat heel veel mensen die kleine lettertjes niet lezen..
maar goed, positief persoon als ik ben. ik download de nieuwe software en wil aan de gang gaan. maar wat een slecht programma. je kunt heel weinig keuzes maken, alles is standaard.. jaren tevreden, maar ook de albums van jaren hiervoor kan ik dus niet nog een keer laten afdrukken. wat kan de hema hier aan doen? vinden ze het prettig dat heel veel klanten overstappen naar een ander? albelli bijvoorbeeld? jammer dat die het album niet kunnen openen, anders kon ik in dat programma verder gaan.
er is zelfs al een facebook pagina aangemaakt zag ik. hema steelt fotoalbums heet het. eerlijk gezegd voelt het wel zo.. zucht.
ik hoop dat jullie meerdere berichten krijgen en er helderheid over kunnen geven. want die helderheid is nu ver te zoeken.
bedankt alvast. 
 

groetjes lieneke vonk