Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Energie contract via Verslademarkt

Ik ben nieuwsgierig of er meer mensen zijn die telefonisch zijn benaderd door verslademarkt.nl met een aanbieding voor een goedkoper energiecontract. ik ben benaderd en ben telefonisch akkoord gegaan met een aanbieding voor een nieuw drie-jarig contract, met een besparing van 27% op de kwh-prijs. daarvan is een bandopname gemaakt, maar ik ontving geen schriftelijke bevestiging. toen ik daarover belde, kreeg ik te horen dat de energieleverancier in kwestie mij niet accepteerde omdat ik niet meer dan een minimum hoeveelheid aan energie per jaar afneem. " waarom ben ik dan benaderd met een aanbod?", vraag ik mij af.

het lijkt erop dat verslademarkt.nl zich verschuild achter de "vrijblijvende aanbieding", maar het niet fatsoenlijk lijkt te vinden om mij te vertellen dat ze mij geen aanbieding hadden kunnen doen, en hullen zich nu in alle stilte.

als er meer mensen zijn die met deze aanbieder een soortgelijke ervaring hebben, zou ik wel eens willen kijken of wij gezamelijk juridische stappen kunnen zetten, ondanks de "vrijblijvendheid" van de aanbiedingen... zó ga je niet met je klanten om, toch?