Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s2
s24-53ria - 26-04-2016 11:42:30
Auto & Vervoer

Geschil met garage

Na onderhoudsbeurt en vervanging van kachelverlichting van mijn peugeot 206 door renaultgarage, bleek bij ophalen van de auto dat de centrale deurvergrendeling niet meer werkte, dit directgemeld bij de werkplaatsreceptie, de auto weer de werkplaats in maar de oorzaak kon niet worden gevonden.
mij werd geadviseerd om contact op te nemen met een peugeotgarage, na onderzoek bleek dat alle sloten waren doorgebrand waarschijnlijk veroorzaakt door piekspanning bij vervanging van de kachelverlichting.
reparatiekosten € 900,00 plus onderzoekskosten van € 116,00
met deze informatie terug naar renaultgarage, na eigen onderzoek bleek inderdaad dat de sloten doorgebrand waren, maar dat dit niet veroorzaakt was in de renaultgarage, maar dat zij mij tegemoet wilde komen door de sloten te vervangen door gebruikte sloten, kosten € 650,00
ik kom met de garage er niet uit, heeft iemand een advies