Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

St
Stehoe - 28-04-2016 15:37:30
Vakantie & Reizen

Vakantie via vakantieveilingen

Ik heb een verrassingsreis van 8 dagen via vakantieveilingen geboekt en heb deer 535 euro voor betaald.
nadat ik de reis gewonnen had, moest ik deze vebevestigen via een andere organisatie, welke ik niet kende. daar werd ik geconfronteerd met elellerlei extra's die , mijns inziens al in de prijs inbegrepen zaten. voor de zekerheid heb ik deze wel aange- vinkt en uiteindelijk de reis datum bevestigd. vervolgens kwam er van het betreffende bedrijf direct een bericht met een factuur of ik nog even 330 euro bij wilde betalen. dat wilde ik natuurlijk niet.
na het nodige heen en weer mailen, werd mij verteld dat als ik deze extras niet bij zou betalen mijn hele reis geannullerrd zou worden en ik mijn geld (betaald 535 euro) kwijt zou zijn.
`ik heb nogmaals aangegeven dat ik geen belangstelling heb voor al die extra's en dat ik de basisreis wens van 535 euro die mij verkocht is.
vervolgens werden mij geen reis bescheiden toegestuurd en kon ik met niks wegwezen
inderdaad een verrassingsreis echter niet zoals ik deze voor ogen had. daarna nog een berichtje gestuurd dat ik van de gehele reis afzie en det ik graag mijn gelde teruggestort wil hebben. nzatuurelijk geen reactie.