Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
steef78 - 03-05-2016 13:35:47
Computers & Telefonie

Structureel geen bereik KPN

Enige tijd geleden ben ik overgestapt van t-mobile naar kpn. de reden hiervoor is dat op de kazerne in oirschot, waar ik 5 dagen per week verbleef, niet of nauwelijks bereik had met mijn t-mobile abbonnement. t-mobile kwam met het voorstel om korting te geven of mijn contract te ontbinden. ik heb dus voor het laatste gekozen en ben naar kpn over gestapt.
nu ik geplaatst ben in havelte heb ik hetzelfde probleem met kpn, een duur abonnement waar ik slechts 2 dagen in de week optimaal gebruik van kan maken. kpn erkent het probleem en geeft aan in dit gebied geen dekking te zullen krijgen. enige vorm van compensatie is echter niet mogelijk, laat staan het kosteloos ontbinden van het contract.
wat zijn mijn mogelijkheden om hier iets aan te kunnen doen?