Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haspidizo - 03-05-2016 14:23:42
Geldzaken & Recht

Broer heeft extreme ziektekosten en boetes van UNIVé

Mijn broer leeft van aow, heeft vorig jaar nieuwe heup gekregen. daarna fysio. ook heeft hij continu medicijnen die hem in evenwicht houden. de deurwaarder laat hem nu met astronome snelheid zijn schulden afbetalen. het is bij de wilde beesten af: "binnen acht dagen", "drie dagen" en zo.
nederland is een boevenland aan het worden. wie kan mijn broer nu helpen? ik ben wel verantwoordelijk voor hem, maar was zelf in het ziekenheis gekomen.... wegens een gebroken heup. verder zijn de rekeningen van univé erg onduidelijk. enorme rijen getallen zonder enige toelichting, bahalve de categorie. tralala, zoek het maar uit! ik kan er zelf geen wijs uit, zeker niet "binnen drie dagen". wie vervangt me? er is helaas haast bij!