Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

davidvermeulen
davidvermeulen - 20-05-2016 13:42:34
Auto & Vervoer

Is bij jullie bekend dat velgen van scootmobiel Carpo 4 snel in tweëen breken?

onlangs brak bij het scootmobiel van mijn schoonvader tijdens een rit op een fietpad spontaan de rechterachtervelg in tweeëen, bout gebarsten door metaalmoeheid. kan gebeuren dachten wij, nieuwe velg bestellen dus (160 euro!). blijkt dat dat type niet meer geleverd wordt vanwege het gevaar van breken, een bekend euvel bij de leverancier (!). alleen de opvolger, steviger velg welliswaar, ziet er totaal anders uit! aangezien mijn schoonvader 4 maal per week het spoor over moet, durft hij nu niet meer de andere achtervelg te laten zitten, bang als hij is voor weer een breuk op een gevaarlijke plek (hij is niet meer goed te been).

kan dat zomaar? moet mijn schoonvader 3 extra nieuwe velgen aanschaffen, om straks zijn scootmobiel nog verkocht te krijgen? is hier niet iemand verantwoordelijk? we wachten graag uw reactie af.


 mvg. namens mijn schoonvader